Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bliep29
bliep29 - 24-04-2013 21:05:16
Huishouden & Energie

Auping matras en bodem en kuilvorming (met alle gevolgen van dien)

Ik zie het inderdaad. maar mij is toen verteld dat er 1 maat van 70x190cm was en dat dit geen ''gangbare maat" was. maar goed, waar het op neer komt is dat mij iets verkocht is wat niet naar verwachting is. andere beddenzaken zoals bijv. swiss sense waar ik mijn probleem heb voorgelegd toen ik op zoek ben gegaan naar een ander matras (niets gekocht uiteindelijk dus), zegt dat ik de rechtsbijstand moet gaan inschakelen, maar ik vroeg mij af hoe anderen dit hebben opgelost zonder dit te hoeven doen.

je koopt natuurlijk geen matras en bodem met de gedachte: "oh die gaat vast en zeker doorzakken" maar zoals u het eigenlijk een beetje zegt, is het min of meer mijn eigen schuld. als ik beter had geweten had ik ook beter gehandeld. heeft een verkoper dan niet de taak mij te behoeden voor problemen als dit een "logisch" probleem is? ik ben op de zogenaamde kennis van de beddenverkopers af gegaan en die houden zich nu van de domme. nogmaals, waarom iets verkopen wat niet werkt en zichzelf niet waar kan maken?

hopelijk komen er nog reacties van anderen, maar na even gezocht hebben op google zie ik dat ik niet de enige ben met dit probleem jammer genoeg. maar nu nog een oplossing.