Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-04-2013 10:25:41
Huishouden & Energie

Bed yannick van leenbakker

Raar verhaal. ik heb zelf dit bed en bijpassend bureau in 2010 gekocht voor mijn zoon die nu 12 is (1.65 en 60 kg) en ook zelf heb ik wel eens in het bed geslapen. bij ons is er nog nooit iemand door gezakt. het bed wordt bij ons trouwens gebruikt om te slapen (waarvoor het bedoelt is).

het lijkt mij onlogisch dat iemand zelfs indien zwaarder dan 85 kilo door het bed zakt indien het bed correct gemonteerd is bij normaal gebruik (= slapen). ik heb trouwens geen idee hoe veiligheidshekjes kunnen voorkomen dat je door een bed zakt.

wat ik opmaak uit het verhaal is dat de lattenbodem die op de muurzijde van het bed rust op een smalle lat (en aan de andere kant van de lades op een breder oppervlak) hier vanaf schuift. ik denk dat een betere oplossing is om de richels waarop de lattenbodem rust te versterken. wellicht door een plank aan het voeteneinde en aan het hoofdeinde of iets dergelijks??