Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 07-05-2013 19:36:19
Geldzaken & Recht

Afmelden bkr

U kunt zelf uw gegevens opvragen via een schriftelijk verzoek bij een bank. dan kunt u zien of uw gegevens kloppen. als het goed is moeten per 2014 uw gegevens worden verwijderd.

als de gegevens niet kloppen en u krijgt het niet voor elkaar om de gegevens te wijzigen via de kredietverstrekker of bkr, dan kunt u aankloppen bij een geschillencommissie.

- u moet schriftelijk kunnen aantonen dat u uw klacht eerder zonder succes hebt voorgelegd aan de deelnemer of aan bkr. u kunt dus pas een beroep doen op de geschillencommissie als u er niet uit komt met de kredietverstrekker of met bkr.
- u moet uw bezwaar schriftelijk indienen binnen twee maanden nadat bkr of de kredietverstrekker uw verzoek tot correctie heeft afgewezen.
- u draagt zelf € 22,50 bij aan de kosten voor behandeling van uw bezwaarschrift door de commissie. als de commissie u in het gelijk stelt, krijgt u deze bijdrage terug.

klik http://www.bkr.nl/consumenten/wat-betekent-bkr-voor-mij/foute-gegevens-wat-nu/">hier voor meer informatie

let op de 2 maanden termijn!