Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angela51269 - 22-05-2013 21:33:05
Geldzaken & Recht

Laboratoire rochelle

[quote=ruth winters schreef op woensdag 22 mei 2013, 18:23]ook ik heb vandaag een dreigbrief van laboratoria rochelle gekregen , ik heb in februari een proefpakket bestelld (gratis)daarna werd er opeens geld van mijn rekening afgehouden. ik heb via diverse mails geprotesteerd tegen de gang van zaken en het geld gestorneerd. toen kreeg ik een pakket voor 3 maanden, heb opnieuw geprotesteerd maar uiteindelijk dit pakket maar betaald, en gehouden, om er van af te zijn. stom dus, kreeg vervolgens dreigmails dat ik niet betaald zou hebben, ik heb daarop zowel mijn rekeningafschriften als alle emaiilwisselingen gestuurd, maar opnieuw vandaag dus weer een dreigmails met een dagvaarding voor 18 juni van steinhardt advocaten, die niet blijken te bestaan .
je hebt de neiging om opnieuw maar te betalen, dat doe ik dus niet en zal zoals eerdere reacties op dit probleem adviseren, aangifte doen.
ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, en ben er bijzonder boos over!

haahaa ik moet ook om op 18 juni 11.15 uur voor de rechter verschijnen !
weet je wat ? ik regel een beuk touringcar en we gaan met zijn allen !
maken we er gelijk een gezellig uitje van , en na afloop naar de mc donalds .
en we zingen onderweg :"ik heb een pooooooootje met vet ....
"
of ..... "af en toe gaan pa en moe , samen naar de rechtbank toe ,
dat is voor ons kind'ren het feeste dat bestaaaaaat :" groet angela