Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wo
wouter.nl - 23-05-2013 20:18:56
Geldzaken & Recht

Laboratoire rochelle

[quote=petronella65 schreef op woensdag 22 mei 2013, 16:34]goede middag,
heden middag ben ik via email voor de zoveelste keer bedreigd door laboratoire rochelle, dmv een bijlage van een dagvaarding van steinhardt advocaten te amsterdam.
ik heb ze al verschillende keren teruggeschreven via email omdat ze me steeds brieven stuurden met het verzoek om te betalen. zelfs telefonisch, na diverse pogingen, heb ik iemand gesproken, en dacht dat de kous daarmee af was.
dat telefoontje kostte me ongeveer €6,00.
ik had een proefpakketje uitgeprobeerd, maar daarna hadden ze €59,95 van mijn rekening geïnd, zonder dat ik daar toestemmng voor had gegeven. op tijd had ik dat bedrag kunnen storneren. ze hebben mij toen toch een nieuwe zending gestuurd die ik direkt retour gestuurd heb. dit had ik ook gezegd tegen de man aan de telefoon.
na diverse dreig-emails en nu deze dagvaarding ben ik het helemaal zat.ik ben ze helemaal niets schuldig.
wat kan ik hieraan doen?