Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dearagain
dearagain - 09-06-2013 15:09:51
Geldzaken & Recht

Online inschrijven basic fit

[quote=alfatrion schreef op zondag 9 jun 2013, 00:47][quote=zoekster schreef op zondag 9 jun 2013, 00:06]de 7 werkdagen bedenktijd staat gewoon in de av.
dat is onvoldoende. de verkoper heeft op grond van art. 7:46c lid 2 sub a bw de verplichting om op duidelijke en begrijpelijke wijze schriftelijk te wijzen op het bestaan van het herroepingsrecht.

hieraan wordt niet voldaan door de van zeven werkdagen in de algemene voorwaarden te noemen, omdat dit voor de doorsnee consument doorgaans onbegrijpelijke teksten zijn. bovendien wordt hiermee niet voldaan aan het schriftelijk vereisten. immers, algemene voorwaarden die op de website staan zijn vluchtig.

de bedenktermijn bedraagt drie maanden tot dat de consument een mail of brief heeft ontvangen waarin gewezen op het herroepingsrecht bedraagt.

*korrekt!