Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 10-06-2013 03:26:39
Garantie & Verzekeringen

Verzekering

[quote=gooij053 schreef op zondag 9 jun 2013, 12:38]mijn dochter (11 jaar) heeft op school tijdens de gymles, ze deden handbal een bal in haar gezicht gekregen. nu droeg zij een bril, en deze is helemaal stuk gegaan ook het kunststofglas.
wij hebben hiervoor de school aansprakelijk gesteld. de verzekering van de school (aon) stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.. zij beroepen zich aan een jurisprudentie waarin je een ander niet aansprakelijk kunt stellen voor schade tijdens sport- en spelsituaties. als je deelneemt aan een dergelijke situatie word je geacht te weten dat je schade kunt oplopen. verder schrijven ze dat dit ook had kunnen gebeuren als het kind thuis voor de deur aan het spelen was geweest. ook hebben we het geprobeerd via de tegen partij, dat is degene die de bal gooide, maar deze verzekering beroept zich op, dan had ze maar geen bril moeten dragen. en onze eigen verzekering vergoed de schade ook niet a € 370,-.
dus als je een bril draagt kun je maar beter niet mee doen aan sporten op school.

waarom en wanneer begrijpen mensen hun gemakzucht niet. weet zeker dat de school oprecht denkt dit regelt onze verzekeraar immers juist daarvoor betalen we premie en kunnen we doorgaan met wat te doen en ja dan kan een keer een bril sneuvelen van een kind.

kan beide standpunten begrijpen. je wilt niet weten hoeveel schades bij verzekeraars gemeld worden met een luchtje of erger. en dat gaat altijd ten koste van die enkelen die oprecht zijn getroffen. kan maar 1 advies geven. zoek recht en laat je kind met rust. die mag zich nooit schuldig voelen .