Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 10-06-2013 13:30:14
Garantie & Verzekeringen

Verzekering

[quote=jeuneke schreef op maandag 10 jun 2013, 13:22]mijn dochter heeft tijdens de gymles op school haar middenvoetsbeentje gebroken. ik heb de school aansprakelijk gesteld voor het eigen risico dat ik moest betalen,+ vervoer naar school. (we wonen namelijk 10 km van school en ze kon een week of 3 niet fietsen.) de school heeft alles betaald. geen idee of de verzekering dat deed, maar de houding was zonder meer: wij zijn aansprakelijk voor wat er op school gebeurt.
daar gaat het mij ook om.
gymmen op school is niet te vergelijken met sporten buiten school om. dus een rechter die een dergelijke vergelijking wel maakt heeft het in mijn ogen mis.

[quote=jeuneke schreef op maandag 10 jun 2013, 13:22]in ieder geval iedereen bedankt voor de waarschuwing: onze kleinzoon heeft een bril met +10, en zal dus niet mogen gymen!
precies.
en accepteert een school een aanvraag voor vrijstelling voor gym vanwege een bril?