Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 22-06-2013 16:33:33
Garantie & Verzekeringen

Navordering eigenrisico zorgverzekering

[quote=pvanwijngaarden schreef op zaterdag 22 jun 2013, 16:20]ze zijn niet te bereiken via de telefoon omdat ze niet meer bestaan volgens mij (vpz). via mail wel, want dat adres stond in de brief.
dat ik niet nadien meer gereageerd had kwam omdat ik vind dat zij geld van mij willen hebben. ik stel ze een volstrekt legitieme vraag en als er dan geen reactie komt dan niet. zij willen iets van mij,

daar ben je dus wel de fout mee ingegaan, met de gedachte: ze willen iets van me. ja, natuurlijk, die nabetaling. maar al bestaan ze niet meer, dan zijn ze ergens anders in onder gebracht, gebeurt heel veel tegenwoordig, maar dan nog, zoals ik al schreef: je had er echt zelf achteraan gemoeten. nou heb je het zaakje natuurlijk zelf laten ontsporen. bedoel het niet rot, maar het is wel zo.