Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pv

Navordering eigenrisico zorgverzekering

Hoezo triest? ik heb net nog eens nagekeken maar het telefoonnummer van vpz is afgesloten. ik heb netjes gerageerd en misschien had ik wat actiever moeten zijn toen ik geen reactie kreeg, maar ik heb nadien ook geen herinneringen meer gekregen. en nogmaals: mijn vraag voordat ik ga betalen is legitiem. als iemand een declaratie opstuur hoort er een specificatie bij. als dat niet hoeft dan kan ik misschien ook nog wel wat declareren bij een bedrijf.

noem mij triest, maar het lijkt me dat niemand zomaar een rekening gaat betalen zonder te weten waarvoor de rekening is. en ik wring me nu niet bepaald in allerlei bochten hoor... ik heb dit bericht geplaatst om advies te krijgen en niet om afgezeken te worden,