Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronnietherunner - 24-06-2013 21:09:41
Huishouden & Energie

Waterdruk badkamer, oorzaak 12 mm?

Zoals jij zegt zijn de leidingen een jaar of 3 niet gebruikt, zijn voor dat de mengkraan de leidingen doorgespoeld zo niet dan kan er veel vuil zitten op de zeefjes tussen de kraan en de muurplaten deze zeefjes kan je verwijderen bij een gewone mengkraan.
maar heb jij een thermostaat kraan dan moet je ze schoon maken en weer terug plaatsen, doe je dat niet dan beschadig je de keramische schijven in de kraan (dan is de temperatuur slecht te regelen. blijft de druk nog laag, kan je de reduceer ring in de douchekop zelf verwijderen zoals een voorganger geschreven heeft.
je hebt ook wat minder watertoevoer als de leidingen 12 mm zijn maar dat mag niets uitmaken daar dat standaard wordt uitgevoerd tijdens de bouw.
voor vragen zijn mijn gegevens bekend bij de redactie

vr.gr.
ronald