Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 19-07-2013 14:34:51
Garantie & Verzekeringen

Afwijzing

@ron530

even voor de goede orde. niet elke wsnp-er heeft die elkende aan anderen te wijten. er zijn er goenoeg die 100% zelf verantwoordelijk zijn voor hun toestand.

maar daar gaat het hier niet over.

ook een tussenpersoon kan niet zorgen dat je je oude schadevrije jaren terugkrijgt. en ook via internet kan je korting krijgen door leeftijd en dergelijke, maar de tussenpersoon moet wel betaald worden.

@procreatief

zo dom zijn die regeltjes van banken en bewindvoerders in het algemeen niet. als het goed is heb je tijdens het bewind een minimaal te besteden bedrag en de rest is voor de schulden. het lijkt me supersterk als je van dat minimale bedrag nog kunt sparen om na afloop van het bewind direct een auto te kunnen kopen. maar ja wonderen zijn de wereld nog niet uit.