Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stierke - 03-08-2013 19:01:30
Garantie & Verzekeringen

Gemengde levensverzekering/overlijdensrisicopremie

Beste tijger1,

bedankt voor het antwoord.
het principe met het stuk overlijdensriciso en het feit dat je daar premie voor betaalt zonder dat je opbouwt, was mij bekend. waar ik mij over verbaas is dat ik in de overzichten die ik heb gekregen alleen kan terugvinden wat de waarde van het andere stuk is en welke kosten daarvan worden afgetrokken, nergens wordt gesproken over het overlijdensrisicostuk, waardoor het voor mij een ondoorzichtig verhaal werd/wordt en ik er maar vanuit moet gaan dat het overlijdensrisicostuk correct wordt berekend. zelfs als ik specifiek daarnaar vraag bij nn krijg ik een algemene brief thuis met slechts algemene uitleg "aangezien de kosten pas zijn terugbetaald op het moment dat de laatste premie is voldaan, moeten - indien de premiebetaling eerder stopt, bijvoorbeeld door tussentijdse beƫindiging - de nog niet terugbetaalde kosten worden verrekend".
ik heb het gevoel dat ik door nn hier van het kastje naar de muur wordt gestuurd en vroeg me af of er vergelijkbare ervaringen zijn.

groeten,
stierke