Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
siskablabla - 14-08-2013 15:27:41
Geldzaken & Recht

Wat is de definitie van een "kennelijke vergissing"?

Bedankt voor al jullie reacties.

er is intussen wat schot in de zaak gekomen: eerst hield bol voet bij stuk: het was een duidelijke fout op de website, en als ik niet tevreden was met die ene coupe mocht ik hem gerust terugsturen.
na nog wat over-en-weer gemail kwamen ze toen met een tegoedbon van €1,99 aanzetten. daar ging ik uiteraard niet mee akkoord: die liet me nog altijd niet toe om de set van 6 coupes te kopen aan de oorspronkelijke prijs.

hierna bleef het weer een hele tijd stil. en plots krijg ik vandaag een telefoontje met de vraag of ik tevreden zou zijn met een cadeaubon van €20! daarmee kan ik nu wel de 6 coupes kopen -wel in een andere kleur, maar dat maakt me niet zoveel uit- aan €6. hoera!

anyway, het is nog maar eens bewezen: de aanhouder wint. en het is ook mooi van bol dat ze deze geste doen, dat mag ook wel 's gezegd worden.

groeten,
siska