Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 14-08-2013 17:03:45
Huishouden & Energie

Hond van ca 24 kilo heeft pijn in schoudergewricht

Ik mag derhalve aannemen dat u zelf de medicijnen die de dierenarts voorschrijft dan ook maar inneemt en hondenvoer eet.
de maag van een hond is echt anders dan die van een mens (ligt ook nog aan het aantal kilo's; hond weegt bijvoorbeeld 15 kilo en uzelf misschien 85 kilo).
honden kunnen van verkeerde medicijnen maagbloedingen of erger krijgen.
een bekende, maar niet vaststaande regel is dat men de leeftijd van een hond met elf kan vermenigvuldigen om een vergelijkbare mensenleeftijd te krijgen. kom je bij jou hond tegen de 80 jaar. dat is een leeftijd waarop mening mens ook ouderdomsverschijnselen krijgt.
een labrador kan tussen de 1 week en 16 jaar worden, maar net als bij mensen is dat geen vaststaand feit en zijn er uitzondingen. de algehele tendens is dat door het vele fokken van populaire rassen de gemiddelde leeftijd van bepaalde rashonden snel achteruit gaat.
dus... direct naar de dierenarts... je hond pijn laten lijden is misdadig en wat is nou 75 euro voor je kameraadje.