Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 14-08-2013 19:49:42
Geldzaken & Recht

Campina botergoud

[quote=tenormin schreef op woensdag 14 aug 2013, 19:05]
nou, dat weet ik nog zo net niet. het goedkoopste pakje "room"boter bij de plus is 1,19; de duurdere 1,60. die 1,19 spat als de pest, de duurdere zo goed als niet. ook deze prijzen zijn onlangs verhoogt, die waren eerst voordeliger. sorry, gompy2, heb je "boter" verwijzing niet gekeken.
daar heb je het nu, dat is zóóóó jammer hè, wat jammer is dat toch...
je wilt ook niet slim worden en, ik doe nog wel zo m'n best.., jammer.., jammer..
jammer is dat toch, dat maakt me soms zo verdrietig...

had je er nou maar wel op geklikt, dan had je kunnen zien van die fabriek in belgië waar een groot deel van onze boter naar toe gaat, en waar van dezelfde lading boter tientallen verschillende merken pakjes boter wordt gemaakt, gewoon door een ander papiertje er omheen, en dat de zilverkleurige en goudkleurige papiertjes best een prijsverschil kunnen bewerkstelligen van die zelfde lading boter, en die zo allemaal hun weg vinden naar de diverse kruideniers...
er is nog veel meer te zien hoor.

maar jij, het is aan jou niet besteed vrees ik, jij wilt niet slim worden, jammer toch, en ik gun het je zo erg...

maar misschien zijn er ook anderen die misschien wel slim willen worden, en willen zien hoe het nou eigenlijk zit met "onze roomboter"..

bron: keuringsdienst van waarde, donderdag 9 september 2010