Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 19-08-2013 11:01:33
Huishouden & Energie

Hond van ca 24 kilo heeft pijn in schoudergewricht

[quote=gerboe schreef op maandag 19 aug 2013, 10:06]@kamphuysen: goed dat u bij de dierenarts was. qua dilemma: u schrijft in uw openingsbericht dat de hond 'een manke poot' heeft en 'hinkt'. en even later dat de hond 'geen opvallende pijn' heeft?! als uw hond pijn heeft en met norocarp (vrijwel) niet, wat is dan het dilemma? als er nare bijverschijnselen optreden kunt u altijd nog stoppen. uitproberen lijkt me. onze labrador doet het bijzonder goed op een vergelijkbaar middel. hij hinkt niet meer en heeft geen last van bijverschijnselen en voelt zich zichtbaar stukken beter. hebt u het met de dierenarts ook gehad over het voedingssupplement glucosamine? werkt bij onze hond en andere honden in onze omgeving erg goed.

beste antwoorder, ik heb nog steeds geen norocarp gegeven, dat bewaar ik maar tot onze hond laat merken echt pijn te hebben, ze loopt nu heel langzaam en ontziet de pijnlijke? kant vooral dus steunt op de goede zijde maar tot die tijd (pijn en dat laten merken) probeer ik het vooral te rekken, want ja die bijwerkingen vindt het toch wel een beetje ....eigenlijk, en voedings supplementen ok, ik haal oa bij kruitvat ook al van die potten vitamine b en dat werkt goed..dat andere middel glucosamine ga ik zeker bekijken bedankt voor de tip!