Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 02-09-2013 13:51:45
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Misschien eens proberen met de deuren en ramen een tijdje leven en het luchten aan de bovenste etages overlaten. de kat heeft snel in de gaten: 'hier kan ik er niet meer in ("wat heb ik misdaan???")
en zal eerst niet meer langs komen na verloop van standvastigheid uwer zijde.
daarna als u iets open heeft, het goed in de gaten houden (of anders weer sluiten) en zodra u mijnheer of mevrouw ziet haar de stuipen op het lijf jagen.
ik heb zelf al meer dan 30 jaar katten en helaas is geen kat dezelfde maar schrikken doen ze allemaal als je ze laat schrikken en ze hebben een hekel aan verstoring van hun rust.
dus als u standvastig bent, ramen en deuren dicht doet als u ze niet in de gaten kunt houden, dan heeft u binnen een bepaalde tijd geen vriend(in) meer aan deze kat!

hoop ik.