Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terria - 02-09-2013 14:49:12
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Bedankt voor alle reacties!
gaas hebben wij al geprobeerd, net als azijn, koffiedik, cacaodoppen en tientallen andere dingen die de katten weg zouden houden. toch vindt hij steeds weer zijn weg naar hier.
gisteren heb ik weer met de buren proberen te praten.. buren gaan 's morgens weg en gooien de kat dan buiten, en kat kan dan vervolgens de hele dag niet naar binnen. omdat buren zelf geen grote tuin hebben, kiest hij (begrijpelijk) onze tuin uit als leefplek. ik heb dit aangegeven en gevraagd of zij ervoor kunnen zorgen dat de kat overdag bij hen naar binnen kan. dit willen ze niet doen, want "het is een buitenkat". daarop heb ik gezegd dat zij er misschien over na moeten denken of het slim is een buitenkat te hebben als zij zelf geen geschikte tuin hebben. helaas kreeg ik hierop geen reactie.
ik vind het ook hartstikke rot voor het beest, want nogmaals, ik hou van katten, maar mijn partner is al vanaf zijn kindertijd allergisch. als wij beneden zitten en niet doorhebben dat kat via boven naar binnen is geglipt, treffen wij hem enkele uren later aan, en heeft hij dus op bed etc. gelegen. dit betekent voor mijn partner dat hij dan de hele nacht moeite heeft met ademen. hij is zelf ook de moeilijkste niet, maar dit gaat natuurlijk wel erg ver.
ik ga vandaag kijken voor een hordeur, en hoop er zo voor te zorgen dat de kat in elk geval buiten blijft. ergens vind ik het van de gekke dat ik nu alweer geld uit moet geven aan een kat die niet van mij is, maar goed, soms moet het maar..ik ben van plan morgen contact op te nemen met de verhuurder, en hoop dat hij ons verder kan helpen met het feit dat de kat onze tuin sloopt.
de schade aan de tafel is iets waar ik zelf het minst mee zit, want tja, het is maar een tafel en inderdaad, wat is zo;n ding na 10 jaar nog waard. ik denk dat het vooral komt door de irritaties die zich al een jaar opstapelen dat ik ergens het gevoel wil hebben dat ik in mijn recht sta? maar zonder hun hulp zal ik vrij weinig voor elkaar krijgen ben ik bang.