Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terria - 02-09-2013 15:39:26
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

[quote=oplossing schreef op maandag 2 sep 2013, 14:34]@terria, het is mij ook 2x overkomen met 2 verschillende katten van de buren, kat nr één wij woonde net in een nieuwe woning en onze tuin zou door een tuinman worden gedaan, toen de tuin eenmaal af was en er prachtig bij stond kwam de kat van mijn naaste buren op bezoek en ging heerlijk in mijn tuin zitten p..pen...., omdat ik hele dagen werkte zag ik dat niet altijd maar ik kwam telkens drollen tegen in de aarde en op een dag zag ik de kat precies op dezelfde plek zijn behoefte doen, maar om een lang verhaal kort te maken, mijn tuin is eigen grond en ben naar de buren gestapt en hen gemaand hun kat of aan een tuigje te doen of binnen te houden anders zou ik maatregelen treffen en dan was voor hun het leed niet te overzien, ik was het zat!!!! het heeft geholpen want de kat kreeg een tuigje en is nooit meer in mijn tuin geweest.
kat nr. twee, kwam ook steeds bij mij in huis, heb de buren hierover aangesproken maar volgens hun was het niet waar, toen heb ik gezegd dat de eerstvolgende keer die kat weer in mijn huis was ik dat beest in mijn auto zou zetten en naar een ver gelegen gebied weer vrij zou laten dan heeft hij daar voldoende gelegenheid de boel daar te verzieken en niet in mijn huis. de kat heb ik nooit meer gezien. het zijn natuurlijk geen prettige oplossingen maar het werkt wel.
suc6

dat van dat tuigje kan ik nog wel aankaarten bij ze misschien, goede tip, bedankt!