Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terria - 02-09-2013 17:27:38
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

[quote=posthuma schreef op maandag 2 sep 2013, 17:20]het valt mij op dat er veel reacties zijn van mensen die zeggen dat je ramen en deuren maar gesloten moet houden om te voorkomen dat katten uit de buurt bij jou naar binnen kunnen komen. dat is nogal kort door de bocht, en de omgekeerde wereld, dus als de buren een kat hebben mag ik mijn huis afsluiten, en dat in de zomer? heb ik geen recht op frisse lucht? ik zou tegen deze mensen willen zeggen, hou je kat binnen en zet zelf je deuren dicht, ook in de zomer, zodat we geen last hebben van jullie huisdier.

ja dit is precies hoe ik het zie. zoals ik al zei is mijn partner astmatisch en allergisch voor katten en stof en heeft juist die frisse lucht erg nodig. maar daarnaast, ik vind het ook geen overbodige luxe om gewoon een fris huis te hebben.