Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wiggle46
wiggle46 - 02-09-2013 17:51:14
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Beste terria,

praten, proberen te communiceren met buren over hun kat is absoluut onmogelijk. ik heb het zelfde gedoe/probleem. zij hebben allen steen in hun tuin, ik veel groenpartij, bomen, bloemen etc. de buurtkatten vinden mijn tuin utopia. de ene buur (nr. 14) staat open en zijh houden de kat binnen, hij springt ook regelmatig op mijn grote zonnescherm om op hun dakterras te komen (zij hebben dan de schuifpui gesloten). de volgende buur [nr. 16] beweert dat hun kat niets doet, aanricht of wat dan ook, en wijst de vinger naar buren nr 14. ik heb de kat van nr. 16 met mijn smartphone gefilmd en foto's genomen. heb het nog niet als bewijs aan ze geleverd. ik wacht tot de schade giga is en dan zal ik dat zeker doen.
ergo mijn advies, neem foto, of maak film met je smartphone en presenteer deze aan ze. dat is namelijk keihard bewijs. heeft u geen smartphone, leen er een of een camera!!!