Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

il
iljaha - 02-09-2013 22:48:41
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Hoi: gelukkig snap je dat een kat moeilijk in toom te houden is. ik heb er eentje die zich regelmatig op te sluiten weet. daarom is het ook verdomde lastig om een kat te leren waar 'ie wel of niet mag poepen: dat doet zo'n beest waar het lekker voelt. van de eigenaren vragen om in te grijpen is een onmogelijke vraag: een kat binnen houden terwijl die buiten gewend is, is pure mishandeling zowel voor mens als kat.
volgens mij is je schade aan de tafel gedekt door je inboedelverzekering.
je kunt met je buren proberen af te spreken een schuine net-afscheiding op de schutting te plaatsen waardoor de kat niet meer kan komen. als je uit dierenliefde praat hoop ik dat je buren met je willen praten in plaats van tegen je. anders zit er niet veel op om die afscheiding zelf te plaatsen. klikt niet eerlijk, maar ik heb dit ook mogen doen voor (of tegen) de ballen van mijn buurjongetje. leuk kind, maar net als mijn kat: niet in te tomen. veel sterkte.