Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan bovee - 03-09-2013 15:26:13
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Hallo terria,
ik heb jaren geleden hetzelfde probleem gehad. de buren hoorde mijn verhaal aan en 10 min erna zat hun kat in mijn keuken. ik was niet van plan mijn deuren te sluiten voor de kat van de buren. ben met de kat naar de buren gegaan en heb hun gezegd dat de volgende keer hun kat naar het asiel breng. 2 dagen ging het goed en toen heb ik besloten het dier naar het asiel te brengen, met de mededeling dat het een aangelopen kat was en ik niet weet wat ik ermee met moest. ik had geen last meer.
3 weken later gebeld naar het asiel,van is de kat opgehaald,zeiden ze hij heeft een nieuw baasje gevonden. ik krijg het idee dat mensen die hun kat buiten doen voor 50% van hun kat af willen.