Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 06-09-2013 00:50:19
Elektronica & TV

Canon 7d error 30 en garantie?

[quote=billie1 schreef op donderdag 5 sep 2013, 23:42]bedankt vast voor jullie reacties.
waar ik mee blijf zitten is de vraag of 6500 kliks in verhouding tot de ""gemiddelde levensduur van de sluiter 150.000"" niet erg kort is.zeker gezien het feit dat de gem hobby camera niet continu gebruikt wordt.
canon heeft het wel slim omschreven waar ze mee adverteren""sluiter getest op duurzaamheid 150.000""kliks.


lees eens zeer goed!!

er staat inderdaad: "sluiter getest op duurzaamheid"
er staat niet: sluiter werkt gegarandeerd correct tot minimaal 150.000 opnamen.

dus kan niet zomaar gezegd worden dat die sluiter minimaal 150.000 mee moet gaan.
als die sluiter voor dat aantal opnamen al kapot gaat, dat dan niet aan die aantal voldaan wordt en de fabrikant dus kosteloze reparatie of vervanging moet uitvoeren.

zou er hebben gestaan: "sluiter werkt correct tot minimaal 150.000 opnamen", dan alleen zou het defect na 6500 opnamen inderdaad door canon kosteloos gerepareerd of vervangen moeten worden.


ook hier geldt weer: de mensen laten hun gevoel, mening en opvatting spreken en willen iets claimen wat ze helemaal niet kunnen claimen.

zet je gevoel uit, je mening en opvatting aan de kant en lees exact wat de fabrikant schrijft.

ik ben zelf ook van mening dat die sluiter 150.000 opnamen mee moet gaan. echter is mijn mening bij dit soort zaken totaal niet relevant.