Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-09-2013 03:35:48
Elektronica & TV

Canon 7d error 30 en garantie?

[quote=billie1 schreef op donderdag 5 sep 2013, 23:42]
juridisch kan het mss wel kloppen maar ik vind dit geen goede gang van zaken.

juridisch gezien had uw vriend bij de verkoper moeten aankloppen. hij heeft nl de koopovereenkomst met de verkoper niet met canon. voor de bescherming van de consument zijn allerlei wetsartikelen in leven geroepen. en daaronder valt ook wat je gezien de reclameuitingen over een product mag verwachten van een product.
maar zoals ik nu je verhaal begrijp is hij meteen naar canon gehold met de camera ipv naar de verkoper en daarmee heeft hij de verkoper geen kans gegeven het product kosteloos te repareren of te herstellen. en hij heeft ook al betaald? dan wordt een moeilijke zaak.
de fabrieksgarantie is voorbij, dus bij canon heb je sowieso niets meer te zoeken.

omdat jullie een club zijn, moet je hier dan maar een leermoment uit zien te halen voor bij een volgend mankement aan de camera.
lees dit klik http://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is">hier maar even door, dan begrijp je er misschien meer van.

naar die flauwekul van ikbenik moet je maar niet luisteren, dat is een gefrustreerde ondernemer die alles wat ten gunste van een consument probeert weg te poetsen. we zitten ermee opgescheept, het is tenslotte een openbaar forum.

volgende keer dus eerst contact opnemen met het juridisch loket, hier zitten geen juristen, daar wel. dan krijg je daar de goede instructies over wat te doen in zo'n geval.