Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h19l49
h19l49 - 06-09-2013 13:58:56
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

[quote=ikbenik schreef op donderdag 5 sep 2013, 16:30][quote=despuiter schreef op donderdag 5 sep 2013, 16:25]haha jij hebt het alleen maar over het gevolg in plaats van de oorzaak.
problemen dien je bij de wortel aan te pakken, doe je dat dan kan je de rest vergeten want dat is er niet.
het kan zo simpel zijn.


men wilt gewoon zonder maatregelen de deur openzetten en eisen dan dat er totaal geen kat in hun tuin komt en dus ook niet in huis.
dus als de kat eigenaar hun katten aan een touwtje in hun tuin binden, kan die kat dus ook nergens naar toe. met gevolg dat die kat dus geen andere tuin in kan en mensen die geen katten in hun tuin en huis willen (en dat ook eisen), kunnen de boel open laten staan zonder dat er een kat binnenkomt.

die mensen zijn echt aso, omdat zij alleen aan hun eigen denken en niet aan de rest.

misschien slim om je zelf eens een spiegel voor te houden om die aso eens goed te bekijken.
als jij dit katten probleem wilt oplossen door het probleem te verschuiven naar de mensen die de problemen ondervinden van mensen die denken dat ze alleen op de wereld zijn dan vraag ik mij toch af wie hier de aso is?.
maar zoals ik al eerder vermelde schijnen jouw prioriteiten ver boven die van je medemens te staan, typisch gedrag wat bij een aso past.