Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 06-09-2013 13:58:58
Elektronica & TV

Canon 7d error 30 en garantie?

[quote=xilefsim schreef op vrijdag 6 sep 2013, 09:23]op 3 verschillende websites werd het zo beschreven:

http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_7d">canon usa:

the eos 7d features a magnesium alloy body that is dust and weather resistant and shutter durability of up to 150,000 cycles. compatible with over 60 ef and ef-s lenses as well as with eos system accessories, the creative opportunities — not just with stills but also with video — are beyond amazement.

http://www.bol.com/nl/p/canon-eos-7d-body-spiegelreflexcamera/9000000007141478/">bol.com:

de behuizing van magnesiumlegering beschermd de canon eos 7d tegen omgevingsinvloeden de canon eos 7d en biedt een geïntegreerd eos-reinigingssysteem en een sluiter voor 150.000 opnamen. de eos 7d is vanaf de basis ontwikkeld met de meest veeleisende fotograaf in gedachten.

http://tweakers.net/nieuws/62178/specificaties-canon-eos-7d-vroegtijdig-opgedoken.html">tweakers.net:

de 7d is met een snelheid van acht foto's per seconde bijzonder rap te noemen en met de interne buffer kunnen in de burstmodus 94 jpeg's en 15 foto's in raw worden genomen voordat moet worden weggeschreven naar de geheugenkaart. het sluitergordijn is goed voor 150.000 foto's.

canon schrijft up to ( dus tot, geen gegarandeerd ) en bol.com is een verkoper, heeft u de camera daar gekocht dan is hun uitspraak onhandig en kunt u ze daar aan houden. tweakers is een review website en geen verkoper, daarom kunnen aan hun uitspraken geen rechten ontleend worden, behalve die van bol.com als de camera daar gekocht is en die van canon, maar die hebben zich ingedekt met "up to"