Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bi
billie1 - 06-09-2013 20:54:47
Elektronica & TV

Canon 7d error 30 en garantie?

Heb wel wat los gemaakt met m,n vraag laten we het wel gezellig houden onder elkaar hier,een ieder geeft zijn of haar mening.

toch vind ik de verhouding 6500 tegen 150.000 clicks niet met elkaar in verhouding staan wat je van zo,n sluiter mag verwachten.als het 100.000 clicks was geweest die er geschoten waren met de camera had ik hier vrede mee,kan gebeuren.
we hebben het hier wel over een camera die net onder de prof.lijn zit.hier mag dat volgens mij niet voorkomen bij dat aantal clicks.heel veel onderdelen zoals deze sluiter wordt ook in andere camera,s gebruikt(prof.lijn)het blijft dus niet alleen beperkt tot de 7d waar het voorkomt,google maar eens op error30.
en een ""echte"" hobbie fotograaf koopt zijn spullen niet bij dozen schuivers als mediamarkt/bolcom ed. maar bij echt gespecialiseerde zaken.

helaas heeft dit lid zijn camera 2e hands gekocht,maar dat is niet van belang in deze kwestie omdat die sluiter toch ook kapot was gegaan als hij hem in een fotozaak oid had gekocht.en die zeggen toch jammer de garantie is verlopen.
camera fabrikanten repareren niet zelf maar besteden dit uit aan gespecialiseerde bedrijven en door de fabrikant aangesteld.dat gebeurd bij veel meer producten.en die jongens willen geld zien,je moet zelfs tekenen voor opdracht van de reparatie.
de betreffende heer heeft zijn camera daar na toe gestuurd want je wilt natuurlijk wel verder met deze camera daar was de aanschafprijs hoog genoeg voor.