Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-09-2013 21:30:01
Geldzaken & Recht

Garantie termijn bij productruil

Ik vindt dit alles niet erg overtuigend, omdat het allemaal neer komt op "omdat ik het vind". niemand neemt de moeite om aan te geven welk wetsartikel er niet van toepassing zou zijn. kennelijk is dat dus behoorlijk solide.

het europees hof van justitie heeft in het quelle arrest aangegeven dat de koper bij vervanging slechts met vertraging het door hem bestelde product ontvangt. garantie krijg/koop je op een product en als je dat product met vertraging krijgt dan krijg je de garantie dus ook met vertraging.

ron530 schreef op vrijdag 27 sep 2013, 20:52: de verkoper besluit om een nieuwe te geven, daarmee voldoet de verkoper aan de "wettelijke" garantie voorwaarden want die stelt dat een conform product zeker 1 jaar probleemloos moet kunnen werken.
dat de verkoper een nieuw product meegeeft, wil nog niet zeggen dat hij een conform product meegeeft.