Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monique412 - 14-10-2013 14:55:42
Huishouden & Energie

Geen stroom gebruikt, wel betalen bij oxxio

[quote=hipppo schreef op maandag 14 okt 2013, 14:26]monique,

oxxio is duidelijk in gebreke gebleven. ze hadden op basis van de meterstand van een jaar eerder al kunnen zien dat het verbruik heel laag was (geworden) en op basis daarvan het maanbedrag moeten aanpassen, c.q. verlagen. als het een flinke teruggang was had men toen al een controle kunnen uitvoeren. ik heb dat ca. 30 jaar geleden meegemaakt m.b.t. mijn gasrekening. mijn verbruik was zo ver gezakt dat men dacht dat de meter defect was geraakt. de oorzaak was echter mijn houtkachel, die, zolang het niet te hard vriest, mijn hele huis verwarmt.
overigens, waarom stap je niet over op greenchoice?

vorig jaar heb ik de meterstand niet doorgegeven, dus dit is een schatting voor 2 jaar.
heel dom van me om het niet door te geven, maar ik dacht "krijg toch wel geld terug, dat is dan een leuk extra'tje".
ik ga bij mijn vriendin wonen en die heeft net een half jaar een nieuwe energieleverancier, we stappen dus voorlopig niet over, en als ik dit zo meemaak nooit meer!