Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-10-2013 22:35:28
Huishouden & Energie

Muizenplaag in studentenflat

Geachte leoniekvrielink
u woont schijnbaar nog niet zo heel erg lang in de gezellige studenten flat,maar u doet u uiterste best om het muis-ongedierte te verwijderen,maar ben bang dat de vorige studenten het schoon maken en vooral schoonhouden met een korrel zout hebben genomen,en tja daar plukt u helaas nu de vervelende vruchten van.want nu ineens de boel schoon hebben?? betekend niet dat het jaren-lange (niet)goed schoonhouden nu ineens de (bijvoorbeeld) muizenplaag afgelopen is.
maar u mag geen huisdieren houden!!!!oke daar is wat voor te zeggen want dan gaat zo,n studenten flat helemaal stinken.maar effe alle gekheid op een stokkie,zou toch even uw verhuurder hier krachtig op aan spreken en melden dat u overlast heeft van ongedierte wat uw woongenot niet ten goede komt.
maar ben bang dat u dit niet zomaar zonder slag of stoot voor elkaar gaat krijgen.