Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heijmans2000 - 30-10-2013 08:53:32
Geldzaken & Recht

Ggn gerechtsdeurwaarders

Dat snarf1964 een schuld moet betalen voor het geleverde is juist, maar dat ggn fouten maakt daar praat niemand over. als bij nadere info blijkt dat er nog een bedrag open staat door fout van ggn waar snarf niks aan kan doen, vind ik wel dat er onterecht hierop kosten in rekening worden gebracht.

ikzelf heb onlangs negatieve ervaring met ggn doordat ze dubbele kosten in rekening brengen terwijl ze wettelijk gezien de kosten maar een keer mogen bijtellen.
nu in mijn geval onlangs door overstap nieuw systeem e 318,- incassokosten erbij gekomen.
ggn meld dat dat kosten van 2011 waren en dubbel waren geboekt.
ze trekken ze wel niet af, zodat ik ze dus dubbel moet betalen.
dit komt doordat ggn een nieuw systeem heeft.

zo verdienen ze geld over de kosten van de ellende van anderen.

bij ggn heb je niks te zeggen. ze tellen wat ze willen. anders kunnen ze niet in sjieke dure gebouwen zitten en kan de baas geen dikke auto rijden, vind ik dan.
ik hoop dat de mensen die daar werken snachts goed kunnen slapen.
ik zou het in elk geval niet kunnen, rijk worden door andermans ellende.

en mensen die reageren, houd in het vervolg reacties voor je, zoals, van: dan had je maar moeten betalen.

dat weten ze zelf ook wel. men zou met oplossingen moeten komen, en niet de mensen nog meer in de problemen jagen met die overbodige extra kosten.
voor e 80,- wil ik ook wel post bezorgen. schandalig gewoon. ze kunnen ook een brief sturen, maar neeeeeee, gewoon iemand langs sturen a 80 euro. zo komt men nog dieper in de schuld.