Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bear
bear - 31-10-2013 20:55:54
Huishouden & Energie

Cv en combi ketel

Jullie hebben beide gelijk.
ik kreeg vandaag een brief waarin de opzichster de situatie wederom heeft veranderd.
het plaatsen van een nieuwe cv ketel zien wij nu vanaf.

een nieuwe ketel zou mij inderdaad dubbel gaan kosten want ik zou dan zowel de huidige huursverhoging (woningverbetering) betalen en de huur van de nieuwe ketel.

er is nu echter een grote maar mijnerzijds.

in de brief staat vermeld dat de meerdere storingen die ik aan de ketel heb gehad zijn verholpen door nieuwe onderdelen waardoor zij het niet meer nodig vinden om een nieuwe ketel te plaatsen.
swat1500 : helaas houden de monteurs van comfort partners samen met de opzichster en/of andersom.

als ik de restwaarde van € 206,65 betaal van de huidige cv-ketel dan zullen ze deze meteen vervangen, zoals in de brief staat geschreven ???!!!
ik moet dan wel voor 1 december 2013 reageren anders gaan ze ervan uit dat ik van de aangeboden mogenlijkheid geen gebruik van wil maken.


ik heb daarna meteen contact gezocht met de huurcommissie omtrent deze brief maar de vraag was zo specifiek dat zij hierover geen antwoord hadden. ik werd verwezen naar het juridisch loket.

daar kreeg ik al meteen te horen dat die € 206,65 waarschijnlijk de ophangkosten zijn van de nieuwe cv ketel.
ik moest meteen een bezwaarschrift gaan schrijven begeleid van een melding gebreken aan woning formulier. (wat je http://www.huurcommissie.nl/onderwerpen/onderhoud-en-gebreken/#c435">hier kunt lezen en downloaden)

in afwachting dan maar.