Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 01-11-2013 14:52:12
Geldzaken & Recht

Misbruik van naam om spullen te bestellen.

Heel simpel: wie eist bewijst.
dus stuur een brief naar neckerman, zeg dat uw vader op dat moment daar niet woonde, niets bij neckerman besteld heeft en dat u dus ook geen rekening gaat betalen. zeg daarbij dat zij bewijsplicht hebben en dat u in afwachting bent van bewijs dat uw vader iets besteld heeft. en zeg daarbij dat een door iemand anders vals ingevulde naam en dito valse handtekening geen bewijs is.
tip: ga naar een vestiging van het juridisch loket (tip: eerst telefonisch afspraak maken, scheelt heel veel wachttijd ter plekke en u heeft dan veel meer tijd om uw geval te bespreken!); leg het geval uit en vraag of zij kunnen helpen bij het opstellen van een zo goed mogelijke juridische tekst