Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naadje28 - 01-11-2013 22:59:58
Geldzaken & Recht

Misbruik van naam om spullen te bestellen.

Bij de nieuwe bewoners aanbellen, mag dus weer niet volgen de politie. ten 2de, de nieuwe bewoners zeggen toch dat het niet waar is. de politie wil helpen, maar dan moeten ze wel eerst het serienummer enz hebben, en die weigert neckerman te geven.
volgens mijn oude buurvrouw hebben ze de tv nog steeds, dus de hoop dat ze die dan nog hebben is groot als ik de juiste gegevens heb.
we zijn nu ook al bezig om te kijken of we recht hebben op rechtsbijstand enzo.
zonder de juiste gegevens, kan/mag de politie geen inval doen.
we weten ook al wat voor mensen het zijn, dus we weten dat het om foute mensen gaat. dat neckerman geld wilt van de tv is terecht, maar is alleen jammer dat bedrijven/instanties niet willen inzien hoe raar ht eruit ziet, bestellen en bezorgen op locatie a en de rekening sturen op locatie b.