Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerdaterhaar
gerdaterhaar - 12-11-2013 11:22:27
Geldzaken & Recht

Bekeuring op eigen terrein

[quote=wendy-claire schreef op dinsdag 12 nov 2013, 09:49]uw buurman had de intentie om de openbare weg op te rijden zonder rijbewijs. wat viel nog onder het bedrijfsterrein, stond dit aangeduid met een bordje 'eigen weg'? wilde hij bij de rand van de openbare weg de openbare weg oprijden.

het lijkt mij dan ook onwaarschijnlijk dat verbalisant(e) uw buurman de mogelijkheid bood om alsnog het rijbewijs en het kentekenbewijs dichtbij op te halen.

verbalisanten, ligt aan het tijdstip van de dag, zouden het vermoeden kunnen hebben gehad dat een ongenode gast vertrok van het bedrijfsterrein. vervreemding achteraf van iets van het bedrijfsterrein zou leiden naar verbaliseerde buurman.

de bekeuring van € 60,00 lijkt mij terecht verbaliseerd. uw buurman kan bezwaar aantekenen en het voor laten komen. met situatiefoto's van g... map gemaakt, waar werd verbaliseerd.

waarom stelde u de vraag (namens uw buurman)? of was u zelf het haasje en schoof de schuld in de schoenen van uw buurman (fictief) erbij? uw buurman had deze vraag ook alhier kunnen stellen onder een eigen account?!

het was inderdaad de buurman. het is toch niet verboden om namens een ander een vraag te stellen? als het mezelf overkomen was had ik de vraag wel namens mezelf gesteld, het is immers geen zware overtreding om je voor te schamen?