Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naadje28 - 18-11-2013 14:05:43
Geldzaken & Recht

Misbruik van naam om spullen te bestellen.

@cristal
na een opmerking van u, is er een belletje gaan rinkelen bij ons. namelijk de opmerking dat het stel uit huis geplaatst is.
ik heb mijn vader gevraagd of hij met mij naar de betreffende woningbouwvereniging wil gaan.
dus morgen gaan we op pad met onze brieven van de politie en de rekeningen die wij gekregen hebben en zo willen we laten zien dat de procedure nog loopt en wat voor mensen ze erin geplaatst hebben. we weten ook dat die mensen onder begeleiding daar wonen ivm hun drugs verleden en wie weet wat nog meer (ben ff de naam kwijt van die instantie), maar dan weten hun ook van het voorval af. en dan is het verder aan de woningbouw en de woonbegeleiding wat ze ermee doen.

zoals jullie zien, zijn we er heel intensief mee bezig om onze naam te "zuiveren" bij zulke instanties. en ik merk dat veel mensen een soortgelijke situatie hebben, dan wel via andere middelen/instanties, maar het is wel goed om te weten dat er forums bestaan zoals hier en dat je er goede tips en adviezen van andere mensen krijgt. soms lijken situaties ver gezocht, maar wil niet zeggen dat ze ook onmogelijk zijn.
hier speelt zich eigenlijk nog een ander situatie, maar dat is iets waar ik misschien nog een hulp verzoek vraag op een ander gedeelte van deze forum.