Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 19-11-2013 19:42:31
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

Helaas zijn door misbruik van dit vangnet (want zo heet bijstand) veel regels noodzakelijk gebleken. en zoals gebruikelijk moeten de goeden weer onder de kwaden lijden. enkele van die regels zijn onaangekondigd huisbezoek en controle van de rekeningen. en dan kan je niet meewerken, maar dan kunnen ze de uitkering bevriezen. en als dat gebeurd, helpen advocaten ook niet meer.

het is vervelend voor ts maar zij zal diegenen die ze moet betalen moeten informeren dat ze het geld later krijgen, dàt lijkt mij wel handig, anders krijgt ze behalve de problemen die ze nu heeft ook nog andere problemen. want als blijkt dat er niets aan de hand is/was krijgt ze alsnog de bijstand, tenzij er onregelmatigheden gevonden zijn.