Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 20-11-2013 18:02:31
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

@menekse
tuurlijk is het zo dat als je bijstand gerechtigde bent je controle kan krijgen(meestal na een melding via de kliklijn)maar dat terzijde.
het gaat erom dat je die lui in jouw huis!!!! een verplichte rondleiding moet geven,heb dat in eerste instantie geweigerd en gezegd dat ik niets te verbergen had en dat ze overal mochten kijken,maar dat mogen ze niet je moet zelf de deur van je kleding kast open doen,je moet zelf de deur van je koelkast en vriezer open doen en je lade,s los trekken je moet zelf de badkamerdeur open doen en zelf de deurtjes van je kastje op de badkamer open doen om te kijken of er (bijvoorbeeld)maar 1 tandenborstel staat je moet zelf de deur van de wc open doen om te kijken of daar wellicht een maandverband of tampons liggen etc etc om te kijken of er ook een vrouw in huis is.
heb ze uit pure woede alles laten zien en alle kasten met geweld los getrokken,ik was woest
en toen ze klaar waren heb ik gezegd en nu m,n huis uit oprotten anders trap ik jullie eruit.
regels zijn regels maar dit ging mij te ver.
ik had en heb niets te verbergen maar vind zulke acties buiten alle proporties