Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menekse - 23-11-2013 11:34:24
Geldzaken & Recht

Uitkering opgeschort

Een kruisverhoor van 2,5 uur, waarbij u 2 uur op een houten stoel heeft gezeten. moest u een half uur blijven staan?

die mijnheer van de sd geeft aan dat u anders tijd heeft om iets te verdoezelen. termen om u duidelijk te maken dat u ergens van wordt verdacht.
eerder heeft u aangegeven dat u vanwege privacy redenen en het feit dat u op valse voorwendselen naar de sd bent gelokt u heeft weerhouden om een huisbezoek te laten plaatsvinden.

ik kan mij niet voorstellen indien het een vriendelijke gesprek is geweest van uw kant de heer van de sd geen begrip heeft kunnen tonen dat u uw dochter op moest halen. zoals ik al eerder heb aangegeven, de sd had alvast naar uw woning kunnen gaan om voor de deur te wachten of u had beiden een andere bevredigende oplossing kunnen verzinnen.

maar ik vermoed dat u na zo’n lang gesprek boos en geagiteerd was en totaal niet bereid tot verdere medewerking. u bent bij de aanvraag/toekenning al gewezen op uw verplichtingen. waarschijnlijk is na het weigeren van medewerking aan het huisbezoek nogmaals gewezen op de consequenties.

niemand op dit forum is bij het gesprek aanwezig geweest en moeten dus afgaan op een uw weergave. zwangere, alleenstaande moeder, 2 uur zittend op een houten stoel wordt door minstens 2 mensen van de sd dienst tijdens een kruisverhoor aan de tand gevoeld die totaal geen begrip op kunnen brengen dat deze alleenstaande moeder een kind op moet halen en hebben daarom zonder pardon haar uitkering opgeschort.