Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-11-2013 17:31:38
Elektronica & TV

Storing in de senseo

Goedendag,

ik heb de mijne afgelopen donderdag voor de 3e x teruggebracht en heb tegen die man gezegt dat ik er geen genoegen meer mee neemt voor iets wat nog geen 1,5 jaar oud is, dezelfde klachten als bijna iedereen op dit forum, ik heb na 9 mnd nieuwe condensator gekregen, nu lekte ie weer en gaf halve kopjes koffie, terwijl ik hem gewoon gebruikt en elke 3 mnd ontkalkt, doodziek word ik ervan en hij word weer eens opgestuurt naar de philips om vervolgens weer 14 dagen zonder apparaat te zitten vind ik zo slecht!!!
philips jullie hadden de allereerste serie moeten houden en updaten (diegene met de knijpopening) was in de kleur ecru en blauw, die was pas zonder klachten, hij was ook zwaarder, (mijn clienten in de thuiszorg hebben hem nog, geen klacht te bekennen) nu is alles lichter gemaakt maar alles trilt ook meer zoals roostertje en koffiekopjes, ja wat is er eigenlijk nog positief aan dit verhaal, dat is toch dat ik niet zonder mijn koffie kan en ik ben de enige hier in huis die koffie drinkt en de senseo is voor mijn nog betaalbaar, maar als dit zo door blijf gaan ga ik weer opschenkkoffie zetten, die blijft toch het allerlekkerst!!!
zo dit moest ik even kwijt en ben benieuwd wat philips gaat doen, dit is geen goede reclame voor philips!!!