Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 24-11-2013 03:02:15
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag

Rekeningnummer
u krijgt uw toeslagen uitbetaald op het rekeningnummer dat u aan ons hebt doorgegeven. vanaf 1 december 2013 mag dat nog maar 1 rekeningnummer zijn. dit rekeningnummer moet op uw naam staan. krijgt u kinderopvangtoeslag? die kunt u in sommige gevallen laten overmaken aan de kinderopvang

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

de informatie van hierboven is van de belastingdienst. al langer dan een jaar is bekend dat alle toeslagen op 1 rekeningnummer uitbetaald gaan worden. dit heeft natuurlijk nogal wat voeten in de aarde (administratieve consequenties). een gesignaleerd probleem is dat de uitbetaling van de huurtoeslag aan de woningbouwvereniging dan niet meer mogelijk zou zijn. hier zijn de laatste woorden nog niet over gezegd. er is ondanks de nieuw ingevoerde regeling per 1 december 2013 de mogelijkheid voor de woningbouwvereniging tot continuering van het storten van de huurtoeslag op de rekening van de woningbouwvereniging. maar dat heeft nogal wat haken en ogen. leest u zelf http://www.aedes.nl/content/artikelen/klant-en-wonen/huurbeleid/aedes-onderhandelt-over-directe-uitbetaling-huursu.xml">hier de informatie van woningbouwvereniging aedes. woningbouwverenigingen kunnen zelf kiezen voor 1 van de varianten genoemd in de link.