Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annemau - 07-12-2013 18:43:13
Huishouden & Energie

Welke matras?

Zoekster heeft inderdaad goed gelezen.
ik heb vanaf dat hij binnen is gekomen de tijk iedere dag eraf geritst en debkamer geventileerd. tijdens een week vakantie nog eens extra en de geur is er nog niet helemaal uit. sterker nog, de eerste paar dagen zelfs last gehad van de lucht en als je wakker werd had je er keelpijn van. dit werd wel minder en of dat met andere matrassen ook is kan ik niet over oordelen daar dit mijn eerste koudschuim matras is.

je kunt dan ook inderdaad beter het matras 2 weken op een andere kamer of het liefst buiten laten door luchten.
hier kijk ik overigens ook niet te kritisch naar, want ik vind het fijn om te weten dat ik een nieuw matras (vers van de pers)heb gekregen. wel is het zo dat ze een geurloos matras beloven en dat was in mijn geval niet terecht.

bij internet aankopen moet je jammer genoeg wel wantrouwend zijn want er is helaas veel oplichting op internet.
en het waren mijn bevindingen, ik heb er geen baat bij om goed of slecht over een bedrijf te hebben. ik vind alleen dat een levensbehoefte zoals slapen en iedere andere levensbehoefte zoals alles waar baby voor staat je overal wordt uitgezogen en iedereen wat anders verteld om zijn slagje te slaan. zoals veels te dure tempur matrassen ed waar volgens mij overal hetzelfde materiaal in wordt gebruikt.

als niemand eerlijk advies kan geven moet de consument elkaar maar helpen vind ik.