Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 09-12-2013 12:39:17
Huishouden & Energie

Mogen de prijzen gigantische omhooggegooid worden om erna te zeggen mega korting (eigenlijk geen korting'

Kijk nooit naar korting, dit is een jaren geleden ingevoerde trend omdat in veel andere landen altijd over de prijs onderhandeld wordt. omdat er steeds meer buitenlanders hier komen en om korting vragen is men dat (helaas) ook gaan invoeren, prijs omhoog en dan korting geven, dat geeft de klant het gevoel dat hij voordelig uit is.
ik herinner me nog jaaaaren geleden een brief van de importeur van zanussi wasmachines waarin stond dat zij alle verkoopprijzen in advertenties met honderd gulden hadden verhoogd, dan kon de winkelier honderd gulden extra korting geven!
een goed voorbeeld daarvan is ook dixon, die importeert zelf, dus stelt zelf de prijzen vast, daar is dus geen vaste prijs van bekend dus korting waarop?
gewoon kijken naar de prijs.