Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 18-12-2013 15:17:46
Geldzaken & Recht

Bitcoin?

Het probleem is;

tegen welke koers opgeven?
aankoop was laag en nu extreem hoog en ik moet dan bitcoins verkopen om de belasting te betalen voor een niet door hun en dnb erkende valuta die morgen weer in theorie waardeloos kan zijn.

indien ik geen aankopen had gedaan was de €9507,- / 21.500 bitcoin nu
ongeveer € 14.082.500,-

dit is dus van 44 cent naar €655,- gestegen in 3,5 jaar...per stuk.
jammer dat ik zo snel aankopen heb gedaan want anders had ik nu niet hoeven klagen...

en hoe veilig zijn de antwoorden van de belastingtelefoon als ze niet erkende valuta met geen officiële notering, die zo sterk schommelde, hoe bereken je dat dan?

ja, ik klaag niet maar ik kan zomaar binnen enkele weken 50% moeten inleveren dus zo groot zijn die uitslagen van de koers....

ik plaats dit tevens als waarschuwing want hoewel ik reeds zeer veel gekocht heb en dus geen verlies meer kan maken, het is een risicovol product met grote kans op koersdalingen en als je nu instapt op hoogtepunt, net als aandelen zijn jullie vermoedelijk allemaal ruim 3 jaren te laat.

ik heb dus geen €14.000.000,- meer maar wel enkele leuke gratis huizen met maandelijkse huuropbrengst dus daar betaal ik nu wel over....
ik zal het werkelijke aantal bitcoin nooit noemen omdat ik vooral afgelopen jaar erg veel gekocht heb en zal blijven doen.