Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 30-12-2013 17:39:02
Geldzaken & Recht

Centen pikken?

Tenormin heeft zijn of haar mooie foto weer terug (dat even terzijde)
al het nederlandse geld is een wettelijk betaalmiddel,maar nogmaals!!!!! dat er winkels zijn die bijvoorbeeld geen briefjes van 100/250 of 500 aannemen kan ik me goed voorstellen,maar we hebben het hier over centen.er is geen enkele valse munter die muntstukken van 1/2/5/10 of 20 cent gaat zitten persen dat zet geen enkele zoden aan de dijk het begint pas intressant te worden met papiergeld van 20/50 enz enz.
dus valse (kleine)harde valuta is niet aan de orde en moeten de winkels dat gewoon als wettig betaalmiddel aannemen.
en dat die edrick3 zegt dat het flink is om gewoon op de cent nauwkeurig af te rekenen slaat helemaal nergens op heeft niets met flinkheid te maken,klein muntgeld is ook geld.
reken alleen op de cent nauwkeurig af bij winkels die centen weigeren aan te nemen.
en dan kunnen ze hoog en laag springen maar ik heb voor m,n boodschappen betaald wat ik er voor moest betalen niet meer en niet minder.