Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 09-01-2014 02:01:04
Geldzaken & Recht

Postcode loterij

Nou nou meneer wouter,
u slaat wel heel erg op hol.
u kent topic starter snah (hij zal wel hans heten) totaal niet, en u beweert hier dat hij lichameliijk en/of geestelijk gehandicapt is.
waar haalt u die rare opmerking vandaan ?
net zo vreemd is uw opmerking dat als je een filmpje download je zwaar wordt aangepakt.
leg dat eens uit, hoe zwaar aangepakt ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==========

=macwouter schreef op donderdag 9 jan 2014, 01:48
ho ho wimmi een beetje rustig. deze loten zitten verpakt in kerstpakketten die worden uitgedeeld bij de wsd. het gore van dit alles is dat de postcodeloterij juist mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen hiermee opzadelt. de meeste werknemers van zo,n sociaal werkplaats zijn een gemakkelijke prooi voor die hufters. dat de wet hier niet tegen optreed om die mensen juist te beschermen laat al zien dat het hele kabinet zelf is verweven met vriendjespolitiek en corruptie. zelfs dat graaien bij die allochtone pvda leden blijft ongestraft maar owee als je een filmpje download wordt jij zwaar aangepakt. dus nogmaals. hier kan @snah dus niets aan doen.[/quote: