Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 09-01-2014 11:18:53
Geldzaken & Recht

Aanhoren van muziek en herrie waar ik last van heb in mijn woning

U kunt ook de afdeling vergunningen van de gemeente bellen. zorg dat u beslagen ten ijs komt. schrijf alle punten die voor u belangrijk zijn daarom op.

vraag naar die afdeling en dan naar degene die de vergunning daadwerkelijk verstrekt en in het verleden ook verstrekt heeft. dus niet iemand die toevallig op die afdeling werkt. vergeet om te beginnen ook niet om die naam direct te noteren. bij vervolgcommunicatie weet u in ieder geval nog bij wie u moet zijn.

leg haar de situatie uit. zeg ook dat u zich bijna niet kunt voorstellen dat u de enige bent die klaagt. dat is ook altijd zo, al willen ze dat liever niet communiceren. de gemeente is niet al te communicatief, maar een ding is zeker: ook zij zijn gebonden aan de apv. blijf beleefd, maar ga er stevig in! neem geen genoegen met haarlemmer dijkies! schrijf desnoods een brief aan de burgemeester.

zeg haar gerust dat u zo ver bent dat u er wel om wilt verhuizen, maar uw appartement waarschijnlijk in waarde gedaald zal zijn, omdat de locatie danig veranderd. daar is de gemeente debet aan.

het je ergeren aan constant gegil en geschreeuw heeft niets te maken met "gezeur". ik erger me ook kapot aan, dat kinderen tegenwoordig ongebreideld en op luide toon zeer hinderlijk aanwezig zijn zonder dat ook maar een correctie plaatsvindt. als een stel randdebielen schreeuwen ze de hele boel bij elkaar. je kunt bijna nergens meer rustig koffiedrinken of er komt weer een moeder binnen met een stelletje k-koters, die zich niet kunnen gedragen. u bent echt niet de enige die er gek van wordt. het is bv ook niet voor niets, dat er tegenwoordig zelfs kindvrije vakanties aangeboden worden!

succes gewenst!