Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 20-01-2014 16:47:37
Geldzaken & Recht

Warmtewet!!!!

Wat karaktertje zegt,dat de eerste etage een koude vloer heeft is niet waar bij bijna alle flats bevinden de bergingen zich onder de eerste woonlaag en de bergingen zijn daar altijd warm en droog.
wat betreft hoekwoningen in een flat(dat die minder geluids overlast zouden hebben) daar word de plank door karakter ook misgeslagen,geluidsoverlast in een flat komt veelal van de boven of onderburen
dat de huur voor de hogere etage,s in een flat wat hoger zijn(vanwege uitzicht) is allemaal prima,maar waarom moet iemand met een mooier uitzicht ook nogus veel meer moeten stoken om het net zo warm te krijgen dan iemand op de lagere verdiepingen???is een beetje dubbelop lijkt me
maar waar de vraag ging en gaat er om dat in de flats alle reductie,s die jaren en jaren van toepassing waren nu ineens per 01-01-2014 afgeschafd worden en dat daar een hele hoop mensen daar de dupe van zijn.ze verzinnen daar in den haag van alles om geld binnen te harken.